Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADİL UÇAR’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

 

17.3.2009 12:41:57

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Adil Uçar Seçim Öncesi Bir Açıklama Yaptı. Uçar Açıklamasında Şırnak’ın Sorunlarını Ve Bunlara Yaklaşımını Dile Getirdi. İşte AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Uçar’ın Açıklaması…

 

 

 G.ŞIRNAKHABER- Uçar; “29 Mart seçimleri Şırnak’ta yaşayan ve yaşayacaklar için bir dönüm noktasıdır. Şırnak 1990 yılında İl olmasına rağmen aradan geçen 19 yılda gözle görülür hiçbir hizmet  yapılmamış ve hala bir köy, kasaba görüntüsündedir. Şırnak’taki mevcut büyük sorunları bir tarafa bırakıp sadece  günlük hayatımızda sürekli kullandığımız sokak ve ana caddeleri ele alırsak; 1990 yılından önce Şırnak ilçeyken ve nüfusu 7 bin civarında iken  kullandığımız cadde ve sokaklarımız yine aynı durumdaydı.

Bu gün Şırnak’ın nüfusu 60 bini geçmiş durumda. Araç sayımızda nüfusumuz oranında artmış bulunmakta. Bütün bu insan ve araç trafiğinin yarattığı çileyi ve sıkıntıları her gün yaşıyoruz. Bu güne kadar maalesef yeni imar alanları yapılamadığı gibi mevcut cadde, sokak, yollarımız, kanalizasyonlar ve su şebekelerimizin de yenilenmediğini görüyoruz. Başkalarına beddua ve küfür etmekten başka bir şey yapamıyoruz. Peki bu sorun çözülür mü? Hayır. Yıllar yılları takip ediyor, keşke şöyle olsaydı demekten başka bir şey yapamıyoruz.

Değerli vatandaşlarımız; kimseyi suçlamak, geçmişi kötülemek diye bir davamız yok.  Ancak gelecek bir Şırnak sevdamız var. Bundan sonra bu acıları bu sıkıntıları bizler yaşamak istemiyoruz. Çocuklarımızın gelecekte mutlu olabileceği bir kent yaratmak istiyoruz. Komşu illerimiz olan Siirt, Mardin ve bir diğer ilimiz Şanlıurfa gibi gerçek anlamda il olmak istiyoruz. Ancak hizmet için büyük düşünmek, projeler geliştirmek ve  uygulamak gerekmektedir. Tüm bunlar için de bir güç gerekmektedir. Peki bu gün bu gücü verebilecek AK Parti iktidarı değil midir? Bu gün AK Parti iktidarının ve bizzat Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet konularındaki anlayışını, tavrını herkes bilmektedir.

 Bu güne kadar yapılan hizmetleri ve bundan önceki süreçlerdeki hizmetleri karşılaştıralım. Bir vatandaş olarak (Eğitim- ŞNT-Yeşil Kart-Vakıf Yararlanmaları) kişisel ve il geneli (eğitim-sağlık-su ve yol vb) hizmetleri gözümüzün önüne getirelim. Bütün bunlardan yola çıkarak, siz değerli vatandaşlarımız ve Şırnak’ta yaşayan herkesten destek bekliyoruz. Hükümetimizden alacağımız güç ve yerel imkanlarla şimdilik bazılarına temas ettiğim aşağıdaki projeleri ve vaatleri hayata geçireceğime söz veriyorum ve bu sözü de vatandaşlarımızla bir protokol metni gibi imza altına alıyorum. Öncelikle yeni imar planı hazırlayıp derhal hayata geçirmek, mevcut cadde, yol, sokak, kanalizasyon ve su şebekelerini tümden yenilemek, su paralarını düzene bağlamak, sosyal güvencesi olmayan fakir aileler den beli bir ücrete kadar para almamak, diğer abonelere karşı düşük tarife uygulamak, semt, pazar, park ve her mahalleye muhtarlık vb çalışmalar yapmak, üniversiteye giden Şırnak merkez ikametgahına kayıtlı tüm öğrencilere burs vermek ilk görevlerimiz olacaktır” dedi.

 

 

        

Bu habere 15 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337950

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber